Op zoek naar gezegde vogel?

 
gezegde vogel
Java www.spreekwoord.nl.
U heeft JavaScript nodig om gebruik te maken van deze website. Om JavaScript in te schakelen, volgt u de onderstaande instructries voor de webbrowser waarmee u werkt. Internet Explorer 5, 6 en 7 NL. Selecteer in de menubalk Extra Internetopties.
televisie internet
Spreekwoorden en Citaten over Vogels. Spreekwoorden en Citaten over Vogels.
Beter een vogel in de hand dan tien in de lucht. Beter tien vogels in de lucht, dan één in de hand. Variant op: Beter één vogel in de hand, dan tien in de lucht. Bij gebrek aan tarwe nestelt de leeuwerik in de haver.
leifheit vloerwisser
Lijst van uitdrukkingen en gezegden V-Z Wikipedia.
Vijgen na Pasen zijn. Overbodig want te laat zijn. Vlaams gezegde, afkomstig uit de katholieke traditie: tijdens de zesweekse vastentijd, voorafgaand aan Pasen was het gelovigen verboden tal van etenswaren te eten; de vijg, een exotische fruitsoort, hoorde daar niet bij.
plisse gordijnen
vogel Nederlands spreekwoordenboek.
Er zit verschil in een vogel tje dat zich dood fluit en een fluit die zich dood vogel t. Westerkwartiers: God geft de vogel s eet'n, mor ze moet'n' d'r' wel veur vlieg'n' God geeft de vogel s voedsel, maar ze moeten er wel wat voor doen.
anwb rollator lichtgewicht
spreekwoorden en uitdrukkingen vogel vogels.
Een vogel die te vroeg zingt, wordt s avonds door de kat gegeten. Als je jong bent, moet je niet denken dat dat je het hele leven al zatdaar; kun je later nog wel eens problemen van krijgen. Een vogel in de auto rijden.
goedkoop pennen bedrukken
Vogel Nederlands spreekwoordenboek.
Westerkwartiers: God geft de Vogel s eet'n, mor ze moet'n' d'r' wel veur vlieg'n' God geeft de Vogel s voedsel, maar ze moeten er wel wat voor doen. Heldens: Baeter ein mus in de hangk, dan tien in de lôch beter een Vogel in de hand dan tien in de lucht.
Mooie Spreekwoorden over Vogels Vogel Spreekwoorden.
Mooie spreekwoorden over vogels met betekenis. Leuke vogels spreekwoorden en gezegden voor Facebook, Twitter, Skype, WhatsApp, SMS, etc. Weet jezelf ook nog een paar leuke vogel spreekwoorden plaats ze dan gerust onder deze pagina. Zo vrij als een vogel in de lucht.
vogel Citaten en wijsheden Citaten.net.
Vanaf het moment waarop een kind de naam van een vogel leert, zal het die vogel nooit meer écht zien. Rabindranath Tagore Indiaas mysticus, dichter en Nobelprijswinnaar literatuur 1913 1861-1941. Geloof is de vogel die het licht voelt wanneer de dageraad nog duister is.
Spreekwoorden over vogels, of met het woord vogel erin.
Een vogel die te vroeg zingt, wordt s avonds door de kat gegeten. Als je jong bent, moet je niet denken dat je het hele leven al vat; daar kan je later nog wel eens problemen van krijgen. Een vogel zingt zowel van armoede als van weelde.

Contacteer ons